Pelaksanaan Proofreading 101

pth_proofreading1

Universiti Sains Malaysia, 12 April 2016 (Selasa)- Penerbit Universiti Sains Malaysia telah mengadakan Bengkel Proofreading 101. Bengkel sehari ini telah diadakan di Bilik mesyuarat bermula 09.00 pagi dan berakhir pada 4.30 petang. Perjalanan bengkel telah disampaikan oleh Puan Alimie Liman, Pegawai Perancang Bahasa Kanan dan dibantu Puan Norjannah, Penolong Pegawai Penerbitan. Objektif utama bengkel ini adalah memberi pendedahan teknik asas dan amalan-amalan proofreading.

Bengkel seumpama ini akan diadakan sekali lagi pada 30 Mei 2016 (Isnin). Pendaftaran Proofreading 101 Siri 2 hanya dibuka kepada 25 peserta.
Untuk mendaftar peserta boleh ke link berikutnya: http://goo.gl/forms/GlmfxiyPkE

Filed in: Aktiviti / Peristiwa

You might like:

NOTIS! Kerja-kerja proses permindahan data dari laman web lama ke laman web baharu Penerbit USM. NOTIS! Kerja-kerja proses permindahan data dari laman web lama ke laman web baharu Penerbit USM.
ENAM JURNAL USM TERIMA TARAF CREAM ENAM JURNAL USM TERIMA TARAF CREAM
[Pre-Order] Aplikasi Modul Pendidikan Kesihatan Reproduktif: Pendidikan Khas Masalah Pembelajaran [Pre-Order] Aplikasi Modul Pendidikan Kesihatan Reproduktif: Pendidikan Khas Masalah Pembelajaran
Proofreading 101 Siri 2 anjuran Penerbit USM mendapat sambutan hangat Proofreading 101 Siri 2 anjuran Penerbit USM mendapat sambutan hangat
© 2017 Penerbit Universiti Sains Malaysia (USM Press). All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.